Nyheder

Spændende Tider!!

Mallý og hestur.jpg

Nu er det næsten 1 år siden jeg opdaterede min hjemmeside! Den har været nede i et stykke tid så det er dejligt at få den op at køre igen :-)

Jeg har mange spændende projekter kørende! Nu her i Maj kommer Chirag Patel og holder weekend seminar i Aalborg. Det er næsten udsolgt!! Jeg glæder mig rigtig meget til da det har taget 4 år at få dette seminar til at ske!

I September kommer Sam Turner igen og holder 2 kurser samt holder 2 eksamens dag for tidligere studerende. Hun holder både begynder kursus og advanceret.

I December tager jeg Claudia Fugazza til Island:) Det bliver super dejligt at være med i en "Do as I do" kursus igen.

Næste år skal jeg til Island med Lori Stevens. Weekenden 1-2 Juni :) Mere herom senere.

Og så er jeg begyndt at planlægge en Kæmpe Event i 2020!! Det bliver den største jeg har nogensinde planlagt! Så jeg er ikke på vej ud af hundeverden i den nærmeste fremtid selvom jeg endelig nu har fået mere arbejde med mit hjertebarn "Rå Chokolade" og så er jeg i gang med at skrive en bog om mit liv! Så kedligt bliver mit liv nok aldrig! :)

Jeg er altid til at få fat i på mobil: 29859576 eller mail: minpuli@gmail.