Workshops&Seminars&Events

Back to All Events

"Do as I do" med Claudia Fugazza


Hvad ville du sige til at kunne lære din hund nye tricks ved bare at vise den, hvad du vil have den til at gøre?

Det kan faktisk godt lade sig gøre, og til næste efterår arrangerer Forlaget Tro-fast i samarbejde med Hundevenligverden (Mally Torleifsdottir) kursus i netop dette.

 

Claudia Fugazza kommer fra Italien og har studeret ulve og hunde og skrevet en Ph.D. om ulves og hundes evner til at efterligne andre arter, og det er der kommet dette nye træningskoncept ud af, som hun nu rejser verden rundt med for at præsentere.

 

Weekendkurset afholdes d. 25 - 26. oktober 2014 på Danhostel Givskud, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig nyhedsmail på www.tro-fast.dk, så får du besked, så snart der foreligger nyt om kurset, og der kan købes billetter. Undervisningen foregår på engelsk.

 

Der bliver mulighed for at deltage med eller uden hund. Der er plads til 12 personer med én hund hver og ca. 30 personer uden hund.

Prisen ligger fra 2.000 - 3.200 kr. afhængigt at om du vil overnatte og om du ønsker at deltage med hund.

 

Deltagende hunde skal kunne omgås andre hunde fredeligt.

De hunde der deltager på kurset, skal kunne udføre mindst 3 handlinger på kommando (ingen fagter), men det skal være handlinger, som kan efterlignes af hundeføreren som demonstration. Ideer til handlinger kan man få på videoklippene; og den skal også kunne sidde og blive siddende.

Handlingerne skal kunne foretages uafhængigt at hundeføreren, så f.eks. det at gå under hundeførerens ben, eller give pote, er ikke velegnet adfærd.

Eksempler på anvendelige handlinger kan være: Røre et target med snude eller pote, kravle op på en stol, springe op på et agilitybord, dreje rundt om sig selv, ligge, springe over noget osv.

Hvis du skal bruge ting til din øvelse, skal du selv sørge for at medbringe det.

Later Event: August 22
"Do as I do" med Claudia Fugazza