Workshops&Seminars&Events

Back to All Events

"Do as I do" med Claudia Fugazza


Do as I Do er en ny træningsmetode baseret på hundens sociale kognitive evne. Med denne metode kan hunden lære ny adfærd – blot ved at observere og imitere, hvad du gør.

Claudia Fugazza vil gennemgå bl.a. baggrunden for Do as I Do, forskellen mellem individuel indlæring, social indlæring og medfødt adfærd, hvorfor det er interessant at studere social indlæring hos hunde. Vi vil få gode og grundige træningsredskaber så vi kan arbejde selvstændig med vores hunde. Og meget meget mere. Forbered jer på en yderst spændende weekend med en dygtig underviser, stor faglighed, praktiske øvelser og ikke mindst en masse hygge.

 

Praktiske oplysninger:

Sted:      Fuglsøcentret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel

Pris:

              Weekends seminar u/hund   Kr. 2250,-

               Weekends seminar m/hund  Kr. 2950,-

Inkluderet er: morgenbrød, frokost buffet (inkl. 1 øl el. 1 vand), kaffe og kage, samt frugt og vand.

 Overnatning:

                  Kr. 608,- i dobbeltværelse

                  Kr. 828,- i enkeltværelse

Inkluderet er: middag m/2 retter

 Skal du ikke overnatte, men har lyst til, at spise middagsmad og hygge lidt med os andre lørdag aften – kan dette gøres for kun kr. 128,-

 OBS!! Alle hunde der vil deltage i seminaret SKAL kunne udføre mindst 3 øvelser med verbalt signal, uden noget form for kropslig signal. Udover de 3 øvelser skal hunden også være i stand til at, stå/sit og vente. De 3 ovennævnte øvelser skal selvfølgelige være nogle ting som I (mennesker) kan demonstrere. Dvs. Der kan ikke bruges øvelser som f.eks. giv pote eller gå i mellem benene. Eksemplar på øvelser kunne være f.eks. gå rundt om noget, hoppe op på et bord/stol, røre en genstand med næsen, hoppe over en genstand osv.

Earlier Event: October 25
"Do as I do" med Claudia Fugazza
Later Event: May 28
Grisha Stewart in Iceland!!