Workshops&Seminars&Events

Back to All Events

Adfærd og Ernæring med Betina Sabinsky og Ann-Kristin Meyer!

Alle ved at hvad vi mennesker spiser kan have direkt påvirke på hvordan vi har det rent psykisk. Mange videnskabelige studier påviser hvordan tarmmikrobiotaen påvirker vores hjerne og mentalitet.

Forskning viser at det samme gælder for vores hunde!!

Jeg er utrolig glad for at kunne samle sammen to af Danmarks dygtigeste indenfor hunde-adfærd og Hunde-ernæring til en hel dags seminar her i Aalborg!

Betina Sabinsky fra DogWise og Ann-Kristin Meyer fra HundefoderNørden er kommet hele vejen fra Sjælland til at give os Nordjyderne lidt mere viden om adfærd og næring og hvordan det kan hænge sammen!

----------------------------------------------------------------

Pris inkluderet forplejning = 1250.-

Book din plads hos Mally her: minpuli@gmail.com

Sted - Aalborg - Nærmere oplysninger kommer snart :)

---------------------------------------------------------------

Betina .jpg

Betina Sabinsky er uddannet professionel hundeadfærdsbehandler og instruktør. Hendes speciale er angst/frygt, aggressivitet og stress. Hun samarbejder jævnligt med Dyrefondet, hvor hun med sine artikler med til at formidle viden og aflive sejlivede myter omkring hundeadfærd og træning.

Betina er en moderne hundetræner og adfærdsbehandler. Hendes rådgivning, håndtering og træning foregår med positive træningsmetoder og er baseret på veldokumenteret viden omkring læringspsykologi og den indvirkning den har på din hund.

Betina brænder for hunde og har brugt de sidste 18 år på at uddanne sig løbende og tilegnet sig den viden og erfaring hun har i dag.

Du kan læse mere om Betina på hendes hjemmeside www.dogwise.dk

----------------------------------------------------------------

22279463_10154797825076576_3589079513755831604_n.jpg

Ann-Kristin Meyer er stud.MSc i Animal Science med speciale i hundeernæring. Hundeernæring er Ann-Kristins store passion og hun er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer.

Hun elsker at fordybe sig i videnskabelige artikler om hundeernæring, følge med i debatter omkring forskellige fodringsformer og være “openminded” overfor et holistisk og alternativt syn på hundefodring. Selvom Ann-Kristin som udgangspunkt altid prøver at basere sin viden på videnskaben, ved hun, at forskning på hundefoderfronten stadig er en mangelvare. Derfor er hun “openminded” overfor nye og til tider alternative tilgange til fodring, hvis det, på baggrund af hendes tilegnede viden, giver mening.

Ann-Kristin er ligeledes eksamineret hundetræningsinstruktør og har igennem sit studie og diverse kurser i Danmark og udlandet beskæftiget sig intensivt med hundes adfærd. Det undrer derfor ikke, at ét af hendes store fokusområder er ernæringens betydning for hundens adfærd.

Ann-Kristin har skrevet en række artikler om hundeernæring for bladet ”Canis” og driver facebooksiden ”HundefoderNørden”, hvor hun jævnligt deler ud af sin viden om hundeernæring.